Lawa Kopot 2021 #IKBENHIER #IAMHERE #BETADISINI Campagne

Wat pak je in als je morgen naar de andere kant van de wereld zou vertrekken met maar één koffer? Zonder enig idee hoe het daar is? Wat neem je sowieso mee? Wat laat je juist achter? Het Moluks Historisch Museum nodigt je uit om tussen 20 februari en 21 maart in gedachten mee reizen met alle Molukkers die in de vorige eeuw een levensveranderende reis maakten.

Hoe?

1. Ga naar museum-maluku.nl om te ontdekken waar je de posters in de buurt kan ophalen of bestellen.

2. Plak vanaf 20 februari de Lawa Kopot Poster op een zichtbare plek voor je  raam.

3. Zet je koffer klaar.

4. Plak de Kalender Poster in de buurt van je koffer en pak elke dag iets in dat je lief is. Eenmaal ingepakt is  het item onderweg en kun je het even niet gebruiken.

5. Streep op de kalenderposter de dag door en schrijf of teken wat in je opkomt.

6. Maak  zoveel mogelijk foto’s of video’s en deel ze met #IKBENHIER #IAMHERE #BETADISINI op social media.

Op zondagmiddag 21 maart a.s. komen we samen aan en pakken we uit tijdens de livestream uitzending.